SF reset

SF újraindítás


Már régóta terveztük újraindítani a SlimeFun Survival szervert. A jelenlegi állapotában sajnos nem tudjuk fenntartani és az érdeklődés is hanyatlóban van. A teljes újraindítást a régi játékosokkal konzultálva szavaztuk meg. A szerver nem szűnik meg! Csupán a jelenlegi adatokat töröljük, így mindenki tiszta lappal kezdhet. Bár az újdonsült szerverre nem hozhattok magatokkal semmit, mégis szeretnénk ha megmaradhatna az a sok emlék, amit az évek során gyűjtöttünk.


Ennek érdekében a jövőben mindenképp elérhetővé fogjuk tenni az adatokat (világok, adatbázisok), amelyeket vagy egy emlékszerver vagy letölthető formában biztosítunk számotokra. A végleges döntés nem született még meg ezzel kapcsolatban, de a jövőben értesülni fogtok a fejleményekről.


Az igazi veteránok már biztos tisztában vannak azzal, hogy létezik egy múzeum is a szerveren. Szeretnénk néhány ikonikus tárgyat megőrizni az újonnan induló szerveren, úgyhogy ha úgy érzed a birtokodban van egy (vagy akár több) ereklye, akkor ne habozz, oszd meg a nagy közönséggel. Ezt május 13. péntektől május 22. vasárnapig tudod megtenni. Helyezz el egy ládát a saját területeden, majd tedd bele a tárgyakat. A láda koordinátáit és a tárgy/tárgyak leírását, vagy eredettörténetét írd meg a spawnon lévő shulkerdobozban található könyvbe!Köszönjük, hogy eddig is aktív tagjai voltatok a TOC közösségének.

További jó játékot kíván a TheOld - Crafters csapata!